9 Korak specht

Korak Specht

Leeftijd: 23 jaar
Geslacht: Man
Beroep/Werk: Student
Type sport: Kickboksen
Burgelijke staat: Ongetrouwd

Coaching pakket & duur: 12 weken | Vetverlies voor mannen
Resultaat +/- in bodyfat%: -12%
Resultaat +/- in omvang: -10 cm
Resultaat +/- in kg: -9 kg

Vrijblijvend kennis maken met een van onze coaches uit jouw buurt?

Coaching pakket & duur: 12 weken | Vetverlies voor mannen
Resultaat +/- in bodyfat%: -12%
Resultaat +/- in omvang: -10 cm
Resultaat +/- in kg: -9 kg

Voor mijn eerste kickboks wedstijd moest ik veel afvallen om op wedstrijdgewicht te komen. Uiteraard was het hierbij belangrijk om veel vet i.p.v. kracht te verliezen. Dit was voor mij een hele uitdaging omdat ik nog geen enkele ervaring hiermee had. Ik ging zelfstandig aan de slag op een manier waarvan ik dacht dat goed zou zijn. Echter na verloop van tijd was ik niet bepaald tevreden met het resultaat. Hierdoor besloot ik contact op te nemen met Dream Aesthetics in de hoop dat ze mij hiermee konden helpen. En dat was een goede zet!

Terugkijkend en beoordelend over mijn eigen poging kan ik zeggen dat ik echt geen idee had wat ik aan het doen was. Het is zo belangrijk om te weten wat je wel- en niet mag. Ik heb echt de gekste dingen geprobeerd om resultaat te boeken en dat was niet geheel verstandig, nu achteraf weet ik inmiddels wat de juiste hoeveelheid en porties moeten zijn om mijn doelen te bereiken.

Ik denk er dagelijks nog aan! De transformatie die ik ben ondergaan, zowel fysiek als mentaal, heeft mij een stuk sterker gemaakt. Ik ben een stuk bewuster geworden van wat ik eet en ik weet nu wat ik moet eten om me goed te voelen. Ik ben het belang van de juiste combinatie van voeding en sport in gaan zien en hiermee een stuk zekerder en sterker geworden tijdens het sporten.

Het persoonlijke aspect. Mijn coach was heel persoonlijk en open. Het was niet alleen zaken en vervolgens wegwezen. De betrokkenheid in je proces, het voedingsschema op maat, de constante aanpassingen in het schema wanneer ik iets weer niet heel lekker vond. Vaak belde mijn coach onverwachts op om te vragen hoe het met me ging, hoe ik mij voelde en hoe het zat met mijn motivatie. Hiernaast vond ik het ook fijn dat het voedingsschema precies op maat wordt gemaakt waardoor je de schema’s de rest van je leven kunt gebruiken wanneer je weer in topvorm wilt komen. Ten slotte vond ik het erg fijn dat de coach constant bezig is met persoonlijke doelen stellen en het nastreven van deze doelen. Zo konden we resultaat gericht werken en precies zien wat er goed of fout ging.

Neem contact op met een van de coaches en laat hem/haar uitleg geven. Stel al je vragen en probeer zo erachter te komen of het bij jou past. Ik ben van mening dat wanneer jij gemotiveerd bent en ervoor wilt gaan, Dream Aesthetics in staat is om persoonlijke doelen voor je op te stellen en je te begeleiden naar deze doelen. Uiteindelijk ben jij diegene die het moet doen, Dream Aesthetics was voor mij de stok achter de deur waardoor ik het ben gaan doen.

Vrijblijvend kennis maken met een van onze coaches uit jouw buurt?