Ontwerp zonder titel

Lars Smith

Leeftijd: 28
Geslacht: Man
Beroep/Werk: Buschauffeur
Type sport: Wandelen
Burgelijke staat: Ongehuwd

Coaching pakket & duur: 12 weken | Vetverlies voor mannen
Resultaat +/- in bodyfat%: Onbekend
Resultaat +/- in omvang: -13 cm
Resultaat +/- in kg: -17kg

Wat is je naam?
Lars Smith

 
Wat heeft je gemotiveerd om aan je lichaam te gaan werken?
Ik ben gestart bij Dream Aesthetics omdat ik meermaals geprobeerd heb om af te vallen middels een crashdieet. Ik was voor het traject namelijk veel aangekomen, ik bewoog weinig en had inmiddels slechte gewoontes ontwikkeld. Helaas draaide iedere crashdieet poging op niets uit, hierdoor wilde ik het voor eens en voor altijd goed aanpakken. Hoe dikker ik werd hoe passiever ik werd. Uiteindelijk belandde ik op een punt dat ik minder lekker in mijn vel ging zitten en sociaal contacten ging vermijden.

 

Hoeveel kilo ben je in de afgelopen 12 weken afgevallen en hoe voel je je ten opzichte van voordat je begon?

Ik ben op dit moment 17 kilo kwijt en 13 cm omvang kwijt. Ik voel mij lichamelijk en geestelijk echt super goed! Ik heb meer energie dan ooit en dit uit zich in het feit dat ik voor het eerst in mijn leven, uit eigen wil, naar de sportschool ben gegaan. Daarnaast wandel ik veel meer dan voorheen met de hond, heb ik heb meer sociale contacten en voel ik mij gelukkiger met mijzelf! Mijn omgeving reageert echt super goed op mijn verandering, hier ben ik erg dankbaar voor.

 

Wat heeft jou het meeste geholpen in je transformatie traject?

De support en de ondersteuning vanuit mijn coach en vanuit thuis heeft mij het meest geholpen. Daarnaast heeft de kennis ook enorm veel gedaan, voorheen wist ik zeer weinig over gezond afvallen. Ik heb erg veel geleerd, ik heb meer begrip gekregen over bewegen en voeding en ik weet nu voor het eerst wat ik moet doen. Ik heb een gezond gewicht en dat zonder crashdieet waarbij ik nog veel kan eten ook. Ik ervaar nagenoeg geen honger meer door het aangepaste voedingsplan van Dream Aesthetics.

 

Welke tip zou je de lezers willen meegeven?
Ik zou iedereen aanraden om in beweging te blijven, op de voeding te letten en maak het jezelf niet te gemakkelijk. Kom je hier zelf niet uit dan zou ik, met de wetenschap die ik nu heb, Dream Aesthetics enorm aanraden. Het is echt onnodig om je te schamen, durf hulp te zoeken, stap over die drempel en durf te vragen te stellen!

 

Welke valkuil zou je met de lezers willen delen?

Dat je niet te gemakkelijk voor jezelf moet zijn, je moet een mentale booster hebben waardoor je er mee door blijft gaan, blijf vragen stellen, blijf informeren. De grootste valkuil is om geen vragen te stellen.

Vrijblijvend kennis maken met een van onze coaches uit jouw buurt?