8 noortje jansen

Noortje Janssens

Leeftijd: 18 jaar

Geslacht: Vrouw

Beroep/Werk: Student aan De Nieuwste PABO

Type sport: Fitness

Burgelijke staat: Ongetrouwd

Een kijkje in de beslissing van Noortje

Wat is je resultaat?

Coaching pakket & duur: 24 weken | Vetverlies voor vrouwen

Resultaat +/- in bodyfat%: -11,6%

Resultaat +/- in omvang: -19 cm

Resultaat +/- in kg: -16,5 kg

Waarom besloot je om je aan te melden bij Dream Aesthetics?

Zolang ik mij kan herinneren ben ik altijd flinker geweest. Dit heeft mij echter nooit gestoord, totdat ik ongeveer 11jaar was. Ik ging steeds minder lekker in mijn vel zitten. Ik wilde ook zo uitzien als mijn leeftijdgenootjes en ik wilde ook zo actief zijn. Ik ben toen begonnen met mijn eerste dieet, ik ben zelfs toen bij een diëtist geweest. Helaas steeds zonder blijvend resultaat.

Mijn broer (Bram Janssens) bracht mij in aanraking met Dream Aesthetics. Hij was hier zelf ook onder begeleiding. Ik zag hoe positief hij veranderde, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Hij genoot veel meer van de dingen die hij deed en hij was tevens ook veel positiever over alles. Ik heb heel wat gesprekken gehad met hem over dit programma. Hij wist namelijk heel goed dat ik niet lekker in mijn vel zat.

Elke keer als we het erover hadden vertelde hij weer dat ik het gewoon moest proberen en dat ik vanzelf wel ging zien of het bij mij werkt of niet. Deze instelling had ik echter nog niet. Ik wilde niet weer falen!

Ik ben toen eens op de site en Facebookpagina van Dream Aesthetics gaan kijken. Toen ik al die resultaten zag dacht ik: ‘Dit wil ik ook!’

Ik wilde het niet alleen voor mijn uiterlijk maar ook voor mijn eigen zelfvertrouwen. Als ik voor de klas sta moet ik er zelfverzekerd staan en dit ook kunnen uitstralen naar mijn leerlingen. Dit lukte mij niet, wat ik ook probeerde. Zodoende, kwam ik voor mijzelf tot de conclusie dat het tijd werd voor een verandering. Daarom besloot ik om mij aan te melden bij Dream Aesthetics.

Waarom lukte het voorheen niet om duurzaam resultaat te bereiken?

Ik heb dus al vanaf mijn elfde verschillende diëten geprobeerd. Hier boekte ik dan ook wel resultaat mee maar dit was altijd maar van korte duur. Het lukte mij niet om zelfstandig de diëten vol te houden. Ik vond het leuk voor een korte tijd en daarna wilde ik weer ‘normaal’ eten. Maar als ik ‘normaal’ ging eten, ging het steeds weer mis.

Op mijn twaalfde ging ik de eerste keer naar een diëtist. Ik dacht dat zij mij wel kon helpen, maar ook hier was het resultaat steeds van korte duur.

In de eerste twee weken was ik wel gemotiveerd om gezond te eten maar daarna zwakte dat weer af. Slechts een controlemoment elke zes weken werkte voor mij niet. Ook vond ik het controle moment bij de diëtisten erg demotiverend. Alsof ik er heen ging om te horen dat ik nog steeds te dik was. Ik voelde mij er niet prettig bij, en ben daar dus uiteindelijk ook weer gestopt.

Daarna heb ik nog wat verschillende diëten geprobeerd, maar ook deze waren steeds weer van korte duur. Het eten volgens een dieet was niet voor mij weggelegd. Het roer moest om!

Hoe voel jij je nu sinds je bent begonnen met het Dream Aesthetics programma?

Sinds ik begonnen ben bij Dream Aesthetics zit ik veel beter in mijn vel. Ik heb meer energie dan voorheen. Ik kan ook weer genieten van alle dingen die ik leuk vind zonder dat ik mij zorgen maak over wat anderen van mij vinden.

Dit merk ik ook heel terug in mijn ontwikkeling op school. Ik sta veel zelfverzekerder voor de klas en durf weer lekker gek te doen. Ik heb geen seconde spijt gehad dat ik aan dit programma ben begonnen!

Wat vind je het prettigste aan de coaching van Dream Aesthetics

Het prettigste vind ik de persoonlijke band die je met je coach krijgt. Vanaf het moment dat je de eerste keer naar binnen loopt, hangt er een ontspannen sfeer.

Mijn coach stelde mij echt op mijn gerust. Zij gaf mij het gevoel dat we mijn doelen ging behalen. Ze focust op de positieve kant en er is altijd tijd voor grapjes. Iets waardoor ik elke keer weer uitkijk naar mijn controle moment. Verder vind ik het ook heel fijn dat je coach altijd bereikbaar is. Als je met een vraag zit of even dat extra zetje motivatie nodig hebt kun je bij je coach terecht. Voor mij is mijn coach echt een stok achter de deur, dat stukje extra motivatie waar ik naar heb lopen zoeken!

Wat zou je tegen iedereen willen zeggen die ook twijfelt om van start te gaan?

Niet twijfelen, maar doen! Als je vindt dat het tijd is voor verandering, moet je je zeker aanmelden. Zie het niet als een dieet, het is een verandering in je levensstijl, waar je geen seconde meer spijt van gaat hebben!

Ben jij er klaar voor?
AAN DE SLAG!
Overleggen met een coach uit jouw buurt?
STEL HIER JE VRAAG
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.