13. Whitey

Whitney

Leeftijd: 27 jaar

Geslacht: Vrouw

Beroep/Werk: Processoperator

Type sport: Fitness

Burgelijke staat: Ongetrouwd

Lees het succesverhaal van Whitney

Wat is je resultaat?

Coaching pakket & duur: 48 weken | Vetverlies voor vrouwen

Resultaat +/- in bodyfat%: 

Resultaat +/- in omvang: 

Resultaat +/- in kg: -45 kg

Waarom besloot je om je aan te melden bij Dream Aesthetics?

Ik heb besloten om mij bij Dream Aesthetics aan te melden omdat ik niet meer happy was met wat ik in de spiegel zag. Ik heb in het verleden heel veel pogingen gewaagd, maar het lukte mij keer op keer niet om zelfstandig af te vallen, voornamelijk omdat ik heel erg gevoelig ben voor ‘lekker’ en ‘ongezond’ eten als ik dit at dan at ik al heel erg snel te veel.

Hoe voel jij je nu sinds je bent begonnen met het Dream Aesthetics programma?

Met trots kan ik nu zeggend dat is sinds 15 januari 45 KG ben afgevallen! Ik voel me echt super goed en in het dagelijkse leven veel bewegelijker! De doorslag waarom het mij nu wel is lukt komt vooral door de persoonlijke aanpak! Dat maakt voor mij écht het verschil. Tot nu toe is het echt heel erg goed om vol te houden en vooral omdat ik in deze gehele periode echt totaal geen hongergevoel ervaren heb. Persoonlijk vind ik de stok achter de deur het allerfijnst, hierdoor heb ik het gevoel dat ik er niet alleen voor sta!

Wat zou je tegen iedereen willen zeggen die ook twijfelt om van start te gaan?

Ik heb heel erg lang getwijfeld om deze stap te zetten, maar toen ik dat eenmaal deed voelde het als een van de beste keuzes ooit! Natuurlijk gaat het weleens met ups en downs maar juist door de steun van de coach ben ik echt heel erg ver gekomen en daarom weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht ga behalen! Ik ben er echt bijna.

Ben jij er klaar voor?
AAN DE SLAG!
Overleggen met een coach uit jouw buurt?
STEL HIER JE VRAAG
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.