15. Cheyenne sibenga beofre en after

Cheyenne Siebenga

Leeftijd: 23 jaar

Geslacht: Vrouw

Beroep/Werk: Leefstijlcoach en personal trainer in opleiding

Type sport: Fitness

Burgelijke staat: Ongetrouwd

Lees het succesverhaal van Cheyenne

Wat is je resultaat?

Coaching pakket & duur: 12 weken | Vetverlies voor vrouwen

Resultaat +/- in bodyfat%: -8,5%

Resultaat +/- in omvang: -5,5 cm

Resultaat +/- in kg: -7,2 kg

Waarom besloot je om je aan te melden bij Dream Aesthetics?

Aangezien ik binnenkort ook aan het werk ga als leefstijlcoach bij Dream Aesthetics wilde ik graag eerst zelf een traject gevolgd hebben om het te ervaren! Daarnaast is het altijd een goed idee om persoonlijke doelen te stellen c.q. om aan je eigen lichaam en gezondheid te werken. Als kers op de taart heb ik uiteindelijk een fotoshoot gedaan waar mijn vetverlies duidelijk zichtbaar was!

Waarom lukte het voorheen niet om duurzaam resultaat te bereiken?

Laten we eerlijk zijn, een stok achter de deur is het beste wat je kan hebben als het aankomt om je doelen na te jagen. Als er niemand met je meekijkt dan ben je toch geneigd om sneller op te geven. Er is dan niemand die het je progressie bijhoudt, behalve jijzelf dan. Dat extra zetje helpt enorm!

Hoe voel jij je nu sinds je bent begonnen met het Dream Aesthetics programma?

Ik voel me fitter en gemotiveerder dan ooit. Ik vond het vooral fijn om elke twee weken een gesprek te hebben met mijn coach. Ze houdt overal rekening mee waardoor duurzaam resultaat binnen handbereik ligt. Daarnaast is het echt goed vol te houden en leer je ook veel over jezelf tijdens het traject.

Wat vind je het prettigste aan de coaching van Dream Aesthetics

Het fijnste vind ik dat zij rekening houden met jouw persoonlijke behoeftes. Een gepersonaliseerd schema die makkelijk vol te houden is. Daarnaast is het tweewekelijkse gesprek/check erg fijn en motiverend om verder door te pakken. Ik verheug mij elke keer weer om op check te komen!

Wat zou je tegen iedereen willen zeggen die ook twijfelt om van start te gaan?

Zet de eerste stap naar een verbeterde versie van jezelf want die vind je bij Dream Aesthetics. Ze zijn er oprecht voor je en gaan samen met jou je doelen tegemoet. Ik kan me geen betere methode bedenken. Het valt allemaal reuze mee zolang je het zelf graag genoeg wilt lukt alles en dus ook dit!

Ben jij er klaar voor?
AAN DE SLAG!
Overleggen met een coach uit jouw buurt?
STEL HIER JE VRAAG
0
WhatsApp chat