2. choelle mijnders vetverlies voor vrouwen

Choëlle Mijnders

Leeftijd: 25 jaar

Geslacht: Vrouw

Beroep/Werk: Assisstent hoofdcassière

Lees het succesverhaal van Choëlle

Waarom besloot je om je aan te melden bij Dream Aesthetics?

Coaching pakket & duur: 12 weken | Vetverlies voor vrouwen

Resultaat +/- in bodyfat%: -8,8%

Resultaat +/- in omvang: -17 cm

Resultaat +/- in kg: -17 kg

Waarom besloot je om je aan te melden bij Dream Aesthetics?

Nadat ik terugkwam van vakantie besloot ik om mij aan te melden bij Dream Aesthetics. Ik voelde mij echt niet prettig in mijn eigen vel. Op vakantie had ik namelijk constant het gevoel dat iedereen naar mijn ‘’verschrikkelijke ‘’lichaam keek.  Ik wilde dat hier direct verandering in kwam, zodoende pakte ik mijn mobiel en schreef ik mij direct in bij Dream Aesthetics. Ik kon gelijk aan de slag!

Waarom lukte het voorheen niet om duurzaam resultaat te bereiken?

Het lukte mezelf niet om een goede balans te vinden tussen voeding en beweging, ik deed eigenlijk maar wat. Hierdoor had ik nooit zin om te bewegen, ik dacht altijd wat doe ik hier in de sportschool? Ik had totaal geen structuur of idee waar ik moest beginnen. Logischerwijs vond ik het niet leuk waardoor ik geen zin meer had om te gaan.

Hoe voel jij je nu sinds je bent begonnen met het Dream Aesthetics programma?

In het begin was ik erg onzeker, maar met de tijd steeg mijn zelfvertrouwen en ging ik lekkerder in mijn vel zitten. Ik weet nog dat ik dacht ‘had ik deze stap maar eerder gezet,

Door de coaching en kennisoverdracht van Dream Aesthetics weet ik nu precies hoe ik met mijn voeding en beweging moet omgaan om mijn resultaat te behouden.

Ik vind het fijn dat ik als (ex)cliënt nog altijd terecht kan als ik vragen heb! Nu gebruik ik de DA-app waardoor ik nog altijd variaties heb in sportschema’s zodat het niet te eentonig wordt.

Wat vind je het prettigste aan de coaching van Dream Aesthetics

Wat ik het prettigste vond aan de coaching was dat ik 24/7 terecht kon met mijn vragen. Vooral in het begin had ik enorm veel vragen. Daarnaast verheugde ik me altijd op de weegmomenten omdat ik altijd enthousiast was om te laten zien wat ik bereikt had in de tussentijd! Het deed me echt enorm goed als ik zag hoe trots mijn coach was als ik het goed gedaan had! Dit gaf mij weer extra energie om verder te gaan met mijn doel.

Wat zou je tegen iedereen willen zeggen die ook twijfelt om van start te gaan?

Als jij niet lekker in je vel zit of als je geen goede balans kunt vinden tussen voeding en beweging kies dan voor DA! Ze helpen je enorm goed om in een korte periode een super resultaat neer te zetten wat ook blijvend is. Daarnaast leer je ook veel tijdens het coaching traject!

Ben jij er klaar voor?
AAN DE SLAG!
Overleggen met een coach uit jouw buurt?
STEL HIER JE VRAAG
0
WhatsApp chat