1. Chris tummers beofre en after

Chris Tummers

Leeftijd: 27 jaar

Geslacht: Man

Beroep/Werk: KAM-coördinator

Type sport: Fitness

Burgelijke staat: Samenwonend

Een kijkje in de beslissing van Chris

Wat is je resultaat?

Coaching pakket & duur: 24 weken | Spieropbouw voor mannen

Resultaat +/- in bodyfat%: -2,5%

Resultaat +/- in omvang: +2 cm

Resultaat +/- in kg: +3,7 kg

Waarom besloot je om je aan te melden bij Dream Aesthetics?

Ik heb besloten om mij aan te melden bij DA aangezien ik, voor mijn eigen gevoel, geen progressie meer boekte. Zowel op het gebied van kracht als spiermassa lag het compleet stil.

Waarom lukte het voorheen niet om duurzaam resultaat te bereiken?

De reden hiervoor is het ontbreken van kennis op het gebied van voeding. Lees: Macro’s en de verhoudingen hiervan. (energiebehoefte calculeren etc.

Hoe voel jij je nu sinds je bent begonnen met het Dream Aesthetics programma?

Ik ben meer dan tevreden over de reeds gemaakte progressie en zit dan ook lekker in mijn vel. Mede doordat de DA coach rekening houdt met je reeds bestaande voedingspatroon is het relatief eenvoudig om het opgestelde voedingsschema aan te houden c.q. te volgen.

Wat vind je het prettigste aan de coaching van Dream Aesthetics

De omgang met de coach is zeer prettig en aangenaam. Zoals reeds aangegeven wordt er ook rekening gehouden met het reeds bestaande voedingspatroon van de deelnemer en is de coach nagenoeg altijd bereikbaar en wordt er zeer goed rekening gehouden met de wens van de deelnemer zelf. Verder is het uiteraard extra motiverend dat de coach zelf ook zeer enthousiast is over de gemaakte progressie en dit laat blijken.

Wat zou je tegen iedereen willen zeggen die ook twijfelt om van start te gaan?

Niet twijfelen maar doen! Ikzelf ben meer dan tevreden over het coaching traject en de reeds bereikte resultaten. Desnoods starten met een programma van drie maanden. Na deze drie maanden zal al snel blijken dat de investering haar vruchten afwerpt. Indien dit niet het geval is kan men nog altijd besluiten om niet verder te gaan in het coaching traject.

Ben jij er klaar voor?
AAN DE SLAG!
Overleggen met een coach uit jouw buurt?
STEL HIER JE VRAAG
0
WhatsApp chat