5 mick van bergen

Mick van Bergen

Leeftijd: 25 jaar

Geslacht: Man

Beroep/Werk: Student

Type sport: Fitness

Burgelijke staat: Ongetrouwd

Een kijkje in de beslissing van Mick

Wat is je resultaat?

Coaching pakket & duur: 24 weken | Vetverlies voor mannen

Resultaat +/- in bodyfat%: -15%

Resultaat +/- in omvang: -20 cm

Resultaat +/- in kg: -18,5 kg

Waarom besloot je om je aan te melden bij Dream Aesthetics?

Ik besloot om mij aan te melden bij Dream Aesthetics omdat ik al een langere tijd niet lekker in mijn vel zat. Ik was echt niet blij was met hoe ik uitzag. Mentaal en fysiek zat ik in een dip en ik was er persoonlijk klaar voor om een verandering te doorgaan. Ik had er dan ook veel voor over om dit te realiseren!

Waarom lukte het voorheen niet om duurzaam resultaat te bereiken?

Ik heb voorheen via verschillende manieren een poging gedaan om af te vallen. Maar wat ik mij nooit gerealiseerd had, was de balans die je moet vinden. Ik viel wel iets af, maar ik hield het niet vol. Je doet het niet om af te vallen, je doet het om je leven te beteren!

Hoe voel jij je nu sinds je bent begonnen met het Dream Aesthetics programma?

De eerste 3 maanden was mijn mindset nog niet optimaal en deed ik het nog omdat het moest. Je focust je initieel op het afvallen en je hebt nog niet in je hoofd zitten dat het een levensstijl is.  Na drie maanden gezond eten en 4 keer per week sporten begon ik pas aan mijn lichaam te zien wat het daadwerkelijk met mij deed. En dat gevoel is echt onbeschrijfelijk. Ik zit duizend keer beter in mijn vel dan voorheen.

Wat vind je het prettigste aan de coaching van Dream Aesthetics

Het prettigste aan de coaching was dat ik in het begin een stok achter de deur had. Je weet dat je elke twee weken een meeting hebt met je coach en je wilt daardoor jezelf en je coach niet teleurstellen. Nu ik verder ben vind ik de professionaliteit van de coach het prettigst. Ik heb mij 6 maanden gefocust op afvallen en ben dan ook bijna 20 kilo afgevallen.  Daarna heb ik verlengd omdat ik ook nog graag wilde leren hoe ik een zonder vet toename spiermassa kan aanmaken. Dit is ook met succes gegaan en ben weer 5 kilo bijgekomen, met een te verwaarloze stijging van mijn vetpercentage!

Wat zou je tegen iedereen willen zeggen die ook twijfelt om van start te gaan?

Dream Aesthetics is een organisatie met veel ervaren en deskundige coaches die je super goed kunnen helpen. Echter, je moet er wel klaar voor zijn om die verandering aan te gaan. Als jij echt wil veranderen dan zou ik niemand anders dan Dream Aesthetics aanraden. Maar het gaat niet vanzelf! Tot slot, kan ik zeggen dat ik het zo weer zou doen en dat het de investering echt waard is. Niet twijfelen, just do it!

Ben jij er klaar voor?
AAN DE SLAG!
Overleggen met een coach uit jouw buurt?
STEL HIER JE VRAAG
0
WhatsApp chat