romana

Romana Kabangu

Leeftijd: 24 jaar

Geslacht: Vrouw

Beroep/Werk: Horeca bediende

Type sport: Fitness

Burgelijke staat: Getrouwd

Het succesverhaal van Romana

Wat is je resultaat?

Coaching pakket & duur: 12 weken | Vetverlies voor vrouwen

Resultaat +/- in bodyfat%: 

Resultaat +/- in omvang: 

Resultaat +/- in kg:

Waarom besloot je om je aan te melden bij Dream Aesthetics?

Ik was zelf al best wat afgevallen, echter was ik nog steeds niet helemaal tevreden met mijn resultaat. Ik was wel enig sinds wat slanker maar ik wilde graag nog wat strakker worden! Zodoende mijn beslissing om de hulp in te schakelen van DA!

Waarom lukte het voorheen niet om duurzaam resultaat te bereiken?

Ik had mezelf nog nooit in voeding verdiept, maar door de coaching van DA ben ik gaan inzien dat dit echt een wereld van verschil kan maken. Ook zag ik in dat ik onbewust meer snackte dan ik besefte. Door middel van de coaching kreeg ik inzichtelijk wat uitgebalanceerd bewegen en eten eigenlijk inhield.

Hoe voel jij je nu sinds je bent begonnen met het Dream Aesthetics programma?

Ik merk dat ik het heel belangrijk ben gaan vinden om gezond en fit te leven. Het kost me helemaal geen moeite omdat ik echt mijn levensstijl veranderd heb. Een tijdje nadat ik bij Dream Aesthetics onder begeleiding zat was ik in verwachting van ons eerste kindje.  En nu 5 maanden later weeg ik  gewoon weer hetzelfde als voorheen! Omdat ik de juiste handvatten heb om de draad weer op te pakken.

Wat vind je het prettigste aan de coaching van Dream Aesthetics

Wat ik enorm prettig vond waren de check-ups.  Je kunt dan samen je valkuilen bespreken en samen met je coach samen een oplossing bedenken. Ook is het weeg en meet moment een enorme motivatie als deze goed uitvallen! daar krijg je echt een goed gevoel bij en dan wil je alleen maar meer.

Wat zou je tegen iedereen willen zeggen die ook twijfelt om van start te gaan?

Ik ben jarenlang te zwaar geweest. Dit heeft ook veel impact gehad op mijn tienerjaren. Hierdoor voelde ik me erg onzeker. Echter, samen met DA bereikte ik de eerste keer in mijn leven een punt dat ik echt tevreden was met mezelf. Nu vind ik bewegen en eten leuk. Mijn energielevel is 100 keer hoger en ik geniet toch ook meer van mijn leven. Ik zie dus geen reden om het niet te doen.

Ben jij er klaar voor?
AAN DE SLAG!
Overleggen met een coach uit jouw buurt?
STEL HIER JE VRAAG
0
WhatsApp chat